Avalanc Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 W grze podczas przewijania wygląda to jakby dwa chaty się na siebie nakładały. Generowanie logów programem mi nie działa, więc wklejam te które wygrzebałem. Odinstalowanie modów, zainstalowanie nie pomaga. W trybie bezpiecznym bez modów działa normalnie. _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_movetree_command.log python.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log DxDiag.txt Quote
Administrator Aslain Posted February 2, 2020 Administrator Posted February 2, 2020 To jakis blad lokalny, zainstalowalem te same mody i wszystko dziala ok. Quote
SirensRevolution Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 U mnie występuje dokładnie tan sam błąd. Quote
Administrator Aslain Posted February 8, 2020 Administrator Posted February 8, 2020 Napisz jeszcze, czy to jest zawsze czy tylko czasami? Upewnijcie sie ze instalujecie modpack z prawami admina i tak samo odpalacie gre. Quote
Recommended Posts