Na_Pal Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Czy w wolnej chwili możesz rzucić okiem na log i coś podpowiedzieć? python.log Quote
Administrator Aslain Posted February 11, 2020 Administrator Posted February 11, 2020 Cos sie dzieje nie tak? Tam sa jakies bledy z niemozliwoscia otwarcia przez moda niektorych plikow. Wiec albo ich brakuje, albo sie uszkodzily, albo instalowano bez praw admina i potem tak samo odpalano gre. Generalnie nie widze tam nic co by moglo spowodowac jakis wiekszy problem w sensie np. wieszanie sie. Quote
Na_Pal Posted February 11, 2020 Author Posted February 11, 2020 OK. Dzięki. Rzeczywiście gra chodzi, nic się nie wiesza. Trochę mnie martwią te błędy. Gram na swoim koncie z prawami admina - więc to chyba to samo co instalka z prawami admina? Quote
Administrator Aslain Posted February 11, 2020 Administrator Posted February 11, 2020 Mysle ze spokojnie mozna uzywac, jedyne co mnie martwi to ze auxilium nie umie otworzyc swojego konfigu w appdata. Nie wiem czy to jest za kazdym razem w logach czy tez mozna raz na ruski rok, ew. problem z tego wynikajacy moze byc np. niemozliwosc zapamietania wybranych camo/sprzetu itp. do przenoszenia na inny czolg. Quote
Recommended Posts