bercik1987 Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Po wyjściu z bitwy zawiesza mi grę z widokiem pola bitwy połączonego z garażem Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 13, 2020 Administrator Posted February 13, 2020 Masz troche bledow w logach pythona, ale nie jestem pewien skad sie biora. Napisz w jakich momentach sie to wiesza? Wychodzisz z bitwy po smierci, czy po ukonczeniu calej bitwy? Czy w czasie trwania ostatniej bitwy trwaly jakies inne bitwy w tym czasie, jesli tak to ile? Na próbne usun moda Otrzymane trafienia w bitwie. Quote
bercik1987 Posted February 13, 2020 Author Posted February 13, 2020 Przeważnie jak zginę i wychodzę do garażu po śmierci. Tylko ta bitwa była. Quote
Administrator Aslain Posted February 13, 2020 Administrator Posted February 13, 2020 Aha czyli nie bylo w tym czasie innych bitew z ktorych wyszedles przed czasem? Czy jak zginales przelaczales jeszcze widoki na inne czolgi, czy ostatnim widokiem byl ten z Twoim zniszczonym czolgiem? Quote
bercik1987 Posted February 13, 2020 Author Posted February 13, 2020 Mój był ostatnim widokiem. Innych bitew nie było Quote
bercik1987 Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 Dalej jest problem Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 6, 2020 Administrator Posted March 6, 2020 Nadal widzę błędy krytyczne w logach, ale nie jest jasne co je powoduje. Widzę że usunąłeś Otrzymane trafienia w bitwie, czyli możesz przywrócić bo to nie to. Zobacz jeszcze bez moda Overwolfa. Quote
bercik1987 Posted March 14, 2020 Author Posted March 14, 2020 Jak nie miałem overwolfa też tak wieszała się Quote
Administrator Aslain Posted March 14, 2020 Administrator Posted March 14, 2020 Jesli to wieszanie jest z winow modow to jedyne po zostanie to usuwac po jedny, a noz w pewnym momencie przestanie. Quote
rumcajsek Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 (edited) Cześć, Odkopię ten wątek, żeby nie duplikować tego samego problemu - właśnie zdarzyło mi się to po zakończonej bitwie - szczerze to natrafiłem na ten problem pierwszy raz w ogóle. Załączam swoje logi, może jakaś krzyżowa analiza wspólnych modów pozwoli wskazać winnego? P.S. Czas bitwy (i zwiechy) to okolice godziny 23:00-23:05 P.S.2. Niestety opcja odinstalowywania modów po jednym odpada, bo w moim przypadku zdarzyło się to raz - bitwy przed jak i kilka po tym problemie były bez zarzutu, więc ciężko mi przewidzieć, kiedy następny raz się to wydarzy i odinstalować przed konkretną bitwą jakiś losowy mod. Aslains_WoT_Logs.zip Edited April 3, 2020 by rumcajsek Quote
Administrator Aslain Posted April 4, 2020 Administrator Posted April 4, 2020 Przez ten sam blad rozumiem ze dzieje sie to co widac na screenshocie z pierwszego posta, tak? Czy w czasie zawieszki rozmawiales wlasnie na komunikatorze glosowym, np. na TS ? Quote
rumcajsek Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 (edited) Tak, dokładnie ten sam błąd co na screenshocie autora nitki. W trakcie gry rozmawiałem z plutonem przez Discorda. Edited April 4, 2020 by rumcajsek Quote
Administrator Aslain Posted April 4, 2020 Administrator Posted April 4, 2020 Pamiętam że gra miała i być może nadal ma taki błąd że jak się ładowała bitwa i rozmawiało się właśnie na TS to bitwa się nie wgrała i było widać tylko ekran z listą graczy, może jest podobnie. Sprawdź, jak masz możliwość, czy sytuacja się powtórzy w takim przypadku jak znów będziesz trzymał klawisz rozmowy czy jak tam masz. Quote
rumcajsek Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Na Discordzie mam aktywację głosową, bez przycisku :( Quote
Administrator Aslain Posted April 4, 2020 Administrator Posted April 4, 2020 Moze to bez znaczenia. A masz overlaya Discorda wlaczonego? Quote
rumcajsek Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 (edited) Nie, a samego Discorda mam w przeglądarce. P.S. Czy udało się Tobie zidentyfikować konfliktowy mod w przypadku problemów z TS? Spróbuję bez niego, może to pomoże. Edited April 4, 2020 by rumcajsek Quote
Administrator Aslain Posted April 4, 2020 Administrator Posted April 4, 2020 W przypadku TS nie bylo to w ogole mod, po prostu polaczenie aktywnego uczestniczeniczenia w TS (rozmowa)+ladowania sie ekranu bitwy z WoT i sie wykladalo. Dlatego zalecane bylo nie rozmawianie w czasie az sie zaladuje bitwa. Quote
Recommended Posts