MuchozolF Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Tak jak w temacie. Próbowałem czyścić cache (tak jak tu), nic to nie dało. Dłubałem też w ustawieniach Deegie's AimMod, nie znalazłem opcji włączenia tej kropki. Myślałem że twórca moda specjalnie usunął tą kropkę, ale kolega z klanu mówi że mu działa. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 15, 2015 Administrator Posted February 15, 2015 Gosc co updatuje Deegie udostepnil pare opcjonalnych srodkow, w jego temacie to bylo, mozna bylo wybrac kropke, trojkacik itp... wersja w modpacku jest surowa, bez tych nakladek. Quote
MuchozolF Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Jak dodać tą kropkę? Bez niej ten celownik nie ma sensu :/ Quote
MuchozolF Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Tutaj jest wersja z kropką, niestety nie ma zielonego celownika :( Quote
Administrator Aslain Posted February 15, 2015 Administrator Posted February 15, 2015 Aha, czyli grek usunal kropeczke w arcade w 9.6 celowo? Quote
MuchozolF Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Aha, czyli grek usunal kropeczke w arcade w 9.6 celowo? Przepraszam za błąd, okazało się że tutaj jest wersja z kropką. gkarageorgos twierdzi że on tylko edytuje skrypt, żeby mod działał z nową wersją gry, nie edytuje plików swf. Jego zdaniem tej kropki nigdy nie było (skoro nie edytował celownika). Quote
MuchozolF Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 I sorry że tak mieszam, ale piszę w pośpiechu. Nie mam pojęcia skąd Nikodemsky z PlayerNotes bierze wersje z kropką. Quote
Administrator Aslain Posted February 15, 2015 Administrator Posted February 15, 2015 Trzeba by go spytac, ale faktycznie jak pamietam kiedy pierwszy raz pobralem Deegiego, to nie mial kropki w srodku w arcade, i pamietam jak mnie to wkurzalo, ze przestalem go uzywac. Potem jakos nie wrocilem juz do niego... Quote
MuchozolF Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Sprawdziłem dokładnie, okazuje się ze zielone Deegie's nie mają kropki, oba niebieskie są sprawne. Prawdopodobnie wymiana/dodanie fragmentu kodu z pliku normalnego, niebieskiego celownika do celownika zielonego naprawiłaby problem, ale nie znam się na programowaniu. Nic mi nie mówią "null" i inne znaczki pokazujące się po otwarciu pliku .swf w Notepadzie ++ Quote
Eshyagnnor Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Dodam od siebie, że w niebieskim celowniku, pomimo reinstalacji i grzebania w opcjach, nie ma kropki na środku. Nawet w plikach .swf. Tak jest przynajmniej u mnie. Quote
Recommended Posts