danielmaly Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Niestety zarówno podczas ładownaia jak i samej bitwy zamiast ikonek czołgów i ich tierów jest nazwa czołgu i jego tier ale nachodza na siebie . Czy mogę gdzieś to zmienić żby z nowu wrócic do pierwotnego wyglądu czyli ikonka i na niej tier. Podczas instalowania modów wybrałem okna i panele w bitwie - panel od XVM Team. Bedę wdzięczny za pomoc _Aslains_Installer.log Quote
Administrator Aslain Posted February 20, 2020 Administrator Posted February 20, 2020 Wskaznik tieru czolgu ktory widac na screenie nalezy wylaczyc w opcjach gry. Quote
danielmaly Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 Ale w którym miejscu bo w ustawieniach mam wyłaczone a ikonek czołgów nadal nie ma tylko widnieją wskażniki tieru Quote
Administrator Aslain Posted March 3, 2020 Administrator Posted March 3, 2020 "Pokaz poziom pojazdu." I to opcje gry odpowiadaja za ten tier tam, byc moze sie cos Ci zacielo z nimi. Quote
Recommended Posts