CzR Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 W 10 wersji moda nie działa Bloker pingowania od CHAMPi , nie można wyłączyć guzika statystyk sesji , nie podam logów ponieważ wróciłem do wersji 09 , gdzie wszystko śmiga.
Administrator Aslain Posted February 25, 2020 Administrator Posted February 25, 2020 W takim razie musze czekac az ktos z podobnym problemem zalaczy logi.
CzR Posted February 25, 2020 Author Posted February 25, 2020 (edited) 21 minut temu, Aslain napisał: W takim razie musze czekac az ktos z podobnym problemem zalaczy logi. Proszę oto logi , specjalnie zainstalowałem v10. Klikając w prawym dole w liste modyfikacji wyskakują okna , załączam zrzuty. Wystąpił błąd z mojej strony , opcje od Champiego nie ma już po nacisnieciu ESC tylko po kliknięciu w mody w prawym dole. Guzik ze statystykami udało mi się wyłączyć. Tylko nie wiem czy na 2 zdjęciu powinno być pusto ? Aslains_WoT_Logs.zip Edited February 25, 2020 by CzR
Administrator Aslain Posted February 25, 2020 Administrator Posted February 25, 2020 Ok, to jeszcze raz, jaki teraz jest problem konkretnie?
CzR Posted February 25, 2020 Author Posted February 25, 2020 W sumie to już brak , przez mój błąd zawracałem gitare , wcześniej bloker był pod Esc i nie zauważyłem że w prawym dole jest. Temat do zamknięcia.
Recommended Posts