SirAdams Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Grałem na mapie Piaszczysta rzeka TD amerykańskim T95 i podczas rozgrywki gdy gracz wroga podjeżdżał do mnie grę nagle wywaliło do pulpitu więc odpaliłem szybko ponownie i zaraz po zalogowaniu i wczytaniu gra po raz kolejny się zamknęła. Aslains_WoT_Logs.zip Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted February 28, 2020 Administrator Share Posted February 28, 2020 W logach pisze ze gra nie mogla zaladowac emblemat jakiegos czolgu, pewnie tego co podjechal. Sprawdz moze integralnosc plikow gry przez launchera. Quote Link to comment
SirAdams Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 Właśnie to robię chociaż mi się kojarzy że moje problem z grą zaczęły się po doinstalowaniu dodatku Safe Shot. Na chwile obecną odinstalowałem ten dodatek. Dam znać czy problem się powtórzył. Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted February 28, 2020 Administrator Share Posted February 28, 2020 Nie wydaje mi sie zeby ten dodatek mial to robic ale zawsze mozesz eksperymentowac. Quote Link to comment
Recommended Posts