Bartek Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Witam, Dzisiaj pobrałem Pana paczkę modów i ustawiłem zły folder z grą. Potem zainstalowałem mody i przeniosłem je do folderu z grą. Teraz jak klikam "Graj" w rancherze to kilka sekund się ładuje, a potem nic. Proszę o pomoc. PS: Wolę nie pobierać od nowa gry. Quote
Administrator Aslain Posted February 15, 2015 Administrator Posted February 15, 2015 Najlepiej instalowac do katalogu gdzie jest gra. Proponuje zrobic to ponownie, ale do wlasciwego folderu. Jesli instaluje sie do innego, to czasem moze brakowac niektorych rzeczy, np. dzwieku, i kto wie co jeszcze. Po za tym: http://aslain.com/index.php?/topic/8-jak-zg%C5%82osi%C4%87-problem/ Quote
Bartek Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Instalowałem potem chyba z 3 razy paczkę na której Pan gra już do właściwego folderu. I dziękuję za szybkie odpisanie. Coś mam przesłać? Jakieś screeny w folderze z grą? I niechcący ustawiłem zły folder. Quote
Bartek Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 To może mi Pan pomóc. Bardzo proszę. Z góry dziękuję. Quote
Administrator Aslain Posted February 16, 2015 Administrator Posted February 16, 2015 Dwa posty wyzej jest link do informacji jak zglosic blad, w srodku pisze co wyslac itd. Quote
Recommended Posts