rebep2 Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Wszystkie (w sumie zostały 4) sprawdziłem i każdy jest blokowany przez ESETa Quote
Administrator Aslain Posted March 4, 2020 Administrator Posted March 4, 2020 Nie sa zainfekowane, pobierz i sprawdz sume kontrolna pliku czy jest taka sama jak na stronie z linkami. Quote
rebep2 Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 link 4 i 5 (z directami) są blokowane przez eset - tzn rozpoczyna się ściąganie, ale po osiągnięciu 100% nie zapisuje się na dysku, natomiast udało mi się ściągnąć z directa 2 (chociaż nigdy nie próbowałem ściągać z tych przekreślonych). Suma z tego 2 się zgadza. Quote
Administrator Aslain Posted March 4, 2020 Administrator Posted March 4, 2020 Z przekreslonych nie powinno sie pobierac, gdyz nie zostaly zaktualizowane. Quote
Esso Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Mam podobnie, po pobraniu z https://wgmods.net/ i włączeniu pliku exe pojawia się komunikat windows defendera: Quote
Administrator Aslain Posted March 4, 2020 Administrator Posted March 4, 2020 Heh, klinij na Wiecej informacji i tam pewnie bedzie uruchom pomimo. Quote
Esso Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Ok, pewnie że się da to uruchomić mimo wszystko, ale z poprzednia wersja nie było tego problemu stąd moje zgłoszenie? Czy doszły jakieś nowe mody lub funkcje, na które tak restrykcyjnie reagują antywirusy? Pozdry Quote
Administrator Aslain Posted March 4, 2020 Administrator Posted March 4, 2020 Nie, dla antywirusa wystarczy byle pierdola zeby sie czepial. Jesli tylko sha256 sie zgadza z podaną na stronie to mozna uzywac. Quote
OtoriAssahara Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 (edited) Ta sama sytuacja. Nie można uruchomić. Wyłączenie Defendera nic nie zmienia. EDIT. Pomogło. Ale polecam dać na OSTRZEGAJ. Niż po prostu wyłączać. Edited March 4, 2020 by OtoriAssahara Quote
Administrator Aslain Posted March 4, 2020 Administrator Posted March 4, 2020 Dziwna nazwa, ja nie nazywam plikow aslain.exe. Quote
Recommended Posts