Mixon181 Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 (edited) Witam, mam problem podczas ładowania bitwy. Gdy wczytuje grę, ładowanie staje na 99% i aby to zmienić trzeba zresetować grę. Problem występuje różnie, czasem co 5 gier czasem co 15. Dotyczy każdego czołgu, i każdej mapy. Niby nie często ale na dłuższą metę robi się bardzo irytujący :/ Aslains_WoT_Logs.zip Edited March 4, 2020 by Mixon181 Quote
Administrator Aslain Posted March 4, 2020 Administrator Posted March 4, 2020 Nie ma nic w logach, nie jestem w stanie tu pomoc. Quote
Mixon181 Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 Dodałem logi bez żadnej rozegranej gry(od razu po aktualizacji) nawet bez odpalenia gry, może teraz po tym jak błąd wystąpił parę razy coś się w nich zmieniło. Dzięki za wszelką pomoc! Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 5, 2020 Administrator Posted March 5, 2020 Czy te zwiechy czasami nie polegaja na tym ze zmieniles wieżę na czolgu na lepszą i kliknales aby zagrac kolejna bitwe? Mod ATAC! wiesza się w takim przypadku, być może wiesza się też w innych przypadkach. Quote
Mixon181 Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 Zobaczę jak będzie działać bez niego, dzięki bardzo:) Quote
Recommended Posts