merqqTSP Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Mam taki problem. Chciałem przenieść sobie wyznacznik moe w bitwie, żeby był obok mapy, niestety puściłem go na środku ekranu i tam został, nie mogę zmienić jego pozycji przy pomocy CTRL + LPM, próbowałem na własną rękę znaleźć gdzieś w plikach coś gdzie moge to zmienić, szukałem też w googlach ale jestem na tyle lewy, że nie potrafie nic z tym zrobić ;/. Załączam ss :D Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted March 7, 2020 Administrator Share Posted March 7, 2020 Nie pamietam gdzie ten mod to zapisuje, patrzyles w mods\configs\spoter\marksOnGunExtended\marksOnGunExtended.json ? Quote Link to comment
merqqTSP Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 Pozmieniałem tam wartości w jednej z liniej, wydaje mi się że od pozycji, ale pewności nie mam. Włączyłem gre, zmieniłem znowu na to co było i restart gry. Odwiesiło się :D. Dziękuje za wskazanie pliku!! Quote Link to comment
Recommended Posts