CzR Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 (edited) W najnowszym modzie ikona Szóstego Zmysłu wyświetla się krótko , pomimo zaznaczonej opcji ( Wskażnik bycia spotowanym przez 10 sek ) , czy to oznacza że teraz po przebudowie opcji 6 zmysłu , mogę wybrać tylko opcje 10 sek spotowania ze standardową żarówką , bez możliwości zmiany jej np na Czerwony Znak ? Załączam logi. Aslains_WoT_Logs.zip Zauważyłem nowy plik : sixthSense.xml , w folderze : Games\World_of_Tanks_EU\mods\configs i jest tam wartość : <stayTime>3.0</stayTime> <! , zmieniłem ją na 10.0 i jest 10 sekundowe naliczanie. Teraz moje pytanie : czy to wina modpacka że po włączeniu opcji 10 sek , jej nie ma i trzeba to ręcznie ustawiać ? Edited March 11, 2020 by CzR Quote
Administrator Aslain Posted March 11, 2020 Administrator Posted March 11, 2020 Zobacz w ten sposob, odznacz "Pokazuj ikonę 6-go zmysłu przez 10 sekund" przez XVM i zaznacz te drugie z sekcji bez xvm. 1 Quote
CzR Posted March 11, 2020 Author Posted March 11, 2020 Odznaczyłem ten 1 z XVM a zaznaczyłem ten bez XVM w podgałęzi 6 zmysłu i jest ok , plik sixthSense.xml automatycznie zmienił wartość na 10 sek. Dzięki wielkie za pomoc. Quote
Recommended Posts