Sylapone Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Witam! Mam takie pytanie czy dało by się zrobić żeby przy ponownej instalacji np.do najnowszej wersji Modpacka Aslaina były gdzieś zapisywane ustawienia wyborów modów z mojej poprzedniej instalacji ? Wiecie o czym mowa , zaczynamy instalacje najnowszej wersji Aslaina i jest tam opcja np.~Użyj wyboru modów z mojej ostatniej instalacji + dodaj nowe~ teraz przy każdej instalacji robię to manualnie i nie zawsze udaje mi się dodać wszystkie mody do których się przyzwyczaiłem .Dodatkowo czasu też się zaoszczędzi. Prosiłbym Aslaina o odpowiedź. Quote
Administrator Aslain Posted March 13, 2020 Administrator Posted March 13, 2020 Ale instalator automatycznie to robi, jak go ponownie uruchomisz to masz zaznaczone juz poprzednie wybory. Quote
mohito Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Witam. Za pierwszym razem robiłem instalacje modow na dysku C, a za drugim razem na dysku D (dwie oddzielne instalacje gry) i niestety po ponownym uruchomieniu instalatora Modpacka na dysk C nie widzi tych wyborów i trzeba zacząć wszystko od nowa. Czy jest możliwość w tym przypadku do przywrócenia tych pierwszych ustawień z dysku C i kontynuowania instalacji np z nowsza juz wersja Modpacka? Quote
Administrator Aslain Posted October 1, 2021 Administrator Posted October 1, 2021 Jesli masz plik inf z oryginalnej instalacji to mozesz Quote
mohito Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 serdeczne dzieki za pomoc ... wszystko dziala Quote
Recommended Posts