Metalov Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Dobra widzę, że jest w paczce. Mozna zamknąć i prośba żeby ten jeden hangar był cały czas w paczkach :) Quote
kombajn Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Właśnie miałem pytać co to się stało z tym modem bo kiedyś była ładna popękana podłoga (jakby pęknięcia w skale) w garażu a teraz czysty czarny kolor. Nawet myślałem że coś u mnie mam źle ustawione ale widzę że Metalov ma to samo. Quote
Metalov Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Właśnie miałem pytać co to się stało z tym modem bo kiedyś była ładna popękana podłoga (jakby pęknięcia w skale) w garażu a teraz czysty czarny kolor. Nawet myślałem że coś u mnie mam źle ustawione ale widzę że Metalov ma to samo. To nie jest mój screen. Ale hm... czarny hangar który jest w paczce nie działa i jest ten morderczy z WGL który zarzyna moją karte graficzną Quote
Administrator Aslain Posted February 17, 2015 Administrator Posted February 17, 2015 Poszukam tego z popekana podloga i podmienie jutro. 1 Quote
Recommended Posts