dydex Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Aslain mam ostatnio po aktualizacji problem przy naciśnięciu lctrl występuje dłuższe zawieszenie gry zanim mogę kliknąć na minimapię . Wtedy występuje straszny lag w grze . Poradź od czego takie dziwne zjawisko . Wcześniej było ok. Link to comment
Administrator Aslain Posted April 1, 2020 Administrator Share Posted April 1, 2020 Nie wydaje mi sie zeby to powodowaly mody, jak grasz w trybie bezpiecznym to tez tak masz? Ew. zalacz logi. Link to comment
dydex Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 tryb bezpieczny to samo . powtórzę przy wciśnięciu lewego ctrl następuje lag w grze trwający około 1-2 sec. niby nic a już zginałem kilka razy przez ten lag. załączam logi. proszę o wsparcie. teoretycznie nie mam pod tym klawiszem przypisanej żadnej akcji :( Aslains_WoT_Logs.zip Link to comment
Administrator Aslain Posted April 1, 2020 Administrator Share Posted April 1, 2020 W logach nie ma bledow. Pisz do supportu gry, nic tu wiecej nie pomoge. Link to comment
dydex Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 ok. dzięki. do zamknięcia Link to comment
Recommended Posts