KaMoo95 Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Witam, mam problem a mianowicie zainstalowałem mody według własnych preferencji i po zalączeniu gry rzeczywiście wszsytko było prawidłowo. Natomiast po zakończonej grze i wyłączeniu Wota i ponownym odpaleniu gry ustawienia sie resetują. Mody są ale niekoniecznie takie jakie chciałem. Jako przykład podam autmatyczną zmiane wyposażenia (lorneta, siatka) na różne czołgi. Po pierwszym uruchomieniu działa prowidłowo na nastepnym już nie. Po reinstalacji modów dzieje sie to samo. Z góry dziekuje za pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted April 1, 2020 Administrator Posted April 1, 2020 Nie sadze zeby to wina modow, raczej to komp robi, mozesz zalaczyc logi, info w podpisie. Quote
KaMoo95 Posted April 1, 2020 Author Posted April 1, 2020 Kiedyś nie miałem takich problemów. W trkcie gry widzę hp drużyn a nie zaznaczyłem tej opcji. Po pierwszym uruchomieniu gry było prawidłowo. Nie zapsiuje więc wyśle taakie logi. Może zainstalowanie na nowo WoTa pomoże. python.log xvm.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer.log Quote
Administrator Aslain Posted April 1, 2020 Administrator Posted April 1, 2020 Cos Ci kasuje ten plik i XVM sie defaultuje: res_mods\configs\xvm\Aslain\minimap.xc Quote
KaMoo95 Posted April 1, 2020 Author Posted April 1, 2020 Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Nie mam pojecia czemu się tak dzieje. Quote
Recommended Posts