CzR Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 (edited) Witam , mam pytanie : czy jest możliwe wymuszenie instalacji modpacka ( w tym wypadku Aslain's WoT ModPack v1.8.0.1 #13 ) na inną wersje Wota , konkretnie chciałbym zainstalować pare modów na Wota CT , chodzi o serwer testowy , wiem że część modów działa na 1.9 ale Modpack nie pozwala mi na to. Może jeśli nie ma takiej możliwośći , to może instalacja do pustego folderu ? Chodzi o same mody bez XVMa , mam w tej chwili na dysku tylko Wota CT więc instalacja i przekopiowanie plików odpada. Edited April 5, 2020 by CzR
Administrator Aslain Posted April 5, 2020 Administrator Posted April 5, 2020 Nie ma takiej mozliwosci, tym bardziej ze modderzy nie robia modow dla CT, czekaja na oficjalna wersja az wyjdzie i wtedy pojawiaja sie aktualizacje, w wiekszosci przypadkow. Nikt sie nie bedzie bawil ktory mod dziala pod CT :) Skoro potem i tak trzeba to powtorzyc znow jak wyjdzie oficjalna nowa wersja gry. 1
CzR Posted April 5, 2020 Author Posted April 5, 2020 Ok , znalazłem sposób jak to zrobić. Wiem że nie robią dla CT ale chce to zrobić w celu kilku testów. Temat do zamknięcia.
Recommended Posts