SickWild Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Witam Właśnie zainstalowałem ostatni MOD PACK 9.0.3 i niestety, ale w grze nie wyświetlają się żadne markery... Samolotów nie widać w ogóle, tylko na mini mapie. Nie ma markerów torped, widać tylko ślad torpedy w wodzie. Markery okrętów również się nie wyświetlają, ani wrogów, ani sojuszniczych. W załączniku LOG + Screen Shooty. Aslains_WoWs_Logs.zip Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted April 9, 2020 Administrator Share Posted April 9, 2020 Dzieki, sprawdzam. Quote Link to comment
SickWild Posted April 9, 2020 Author Share Posted April 9, 2020 Przeinstalowałem na tę konfigurację i wszystko działa ;) Może tak łatwiej uda się namierzyć mod, który odpowiada za problemy. Aslains_WoWs_Logs.zip Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted April 9, 2020 Administrator Share Posted April 9, 2020 Juz wiem co to, naprawilem, bedzie w nowej paczce niedlugo. Quote Link to comment
SickWild Posted April 9, 2020 Author Share Posted April 9, 2020 Życzyłbym sobie, żeby tak wyglądała obsługa klienta w każdym miejscu na ziemi :D Dzięki za rozwiązanie problemu, pozdrawiam. 1 Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted April 9, 2020 Administrator Share Posted April 9, 2020 Mozna pobrac nową paczke, aczkolwiek moze byc dlugi czas oczekiwania na pobranie bo lacza juz czerwone od ruchu :) Quote Link to comment
Recommended Posts