Wojput Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 (edited) Hej. Zdarzyło mi się podczas powrotu z bitwy do garażu (wcześniej 20 bitew bez problemu, bez żadnych zmian) TDkiem Ikv 5 tieru. Nie wiem czy ma to znaczenie. Gra blokuje się na ekranie ze screena i to już koniec zabawy. Teraz po włączeniu gry cały czas jest zablokowane. Na czystym kliencie jest ok. Przeinstalowałem od nowa całego klienta, zainstalowałem mody i było ok - pojechałem jedną bitwę innym czołgiem i nie było problemów. Przeklikałem na Ikv z powrotem - znowu wywaliło. EDIT: Włączyłem w safe mode - przeklikałem na inny czołg i wróciłem do wersji z modami. Śmiga. Wywala tylko przy przełączeniu na Ikv. Aslains_WoT_Logs.zip Edited April 10, 2020 by Wojput Link to comment
Administrator Aslain Posted April 11, 2020 Administrator Share Posted April 11, 2020 Nie mam tego czolgu niestety, czy mozesz skasowac plik mods\1.8.0.2\oldskool.hangarMarks_1.0.5.wotmod i sprawdzic czy sie juz nie wiesza? Link to comment
Wojput Posted April 11, 2020 Author Share Posted April 11, 2020 Bez tego śmiga :) Czyli to ten odpowiedzialny za pokazywanie procentów do poszczególnych MoE na czołgach w garażu? Link to comment
Administrator Aslain Posted April 11, 2020 Administrator Share Posted April 11, 2020 Tak, ten, dalem juz znac Oldskoolowi. Link to comment
Wojput Posted April 15, 2020 Author Share Posted April 15, 2020 Teraz wszystko śmiga, dzięki :) Link to comment
Recommended Posts