ElDiablo Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Po zainstalowaniu modpacka, nie mogę sprawdzić ile PW maja czołgi przeciwnika - Dostępne to było bodajże pod Alt. Można coś z tym zrobić ? Quote
Administrator Aslain Posted April 12, 2020 Administrator Posted April 12, 2020 Nie wiem o czym dokladnie mowisz, zalacz fotki, i logi. Quote
ElDiablo Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 Grając bez modów, wciskam prawy Alt i pokazuje mi się przy wszystkich czołgach przeciwnika ( przy spisie czołgów) ile każdy z nich ma "życia" . Po załadowaniu modów pod prawym Altem załącza mi się czat. Nie bardzo wiem jaką fotkę mógłbym tu załączyć. Jeśli to problem, to sam będę szperał. Pamiętam, że kiedyś edytowałem jakiś plik notepadem, żeby zmienić przypisanie Ctrl do powiększania mapy - bo tego akurat używałem, więc zapewne z Altem da się podobnie - Kwestia posiadania odpowiedniej ilości czasu... xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted April 12, 2020 Administrator Posted April 12, 2020 Screenshota robisz wciskajac klawisz PrtSc na klawiaturze, i plik pojawia sie w folderze screenshots, tam gdzie zainstalowana jest gra. Log ktory zalaczyles - nic z niego nie wynika, wygeneruj logi archiverem. Quote
Recommended Posts