Bardabas Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 (edited) Cześć. Mam jeden problem. Od lat używałem moda max farplane i fog remover, które od aktualizacji paczki 04 został zastąpiony jakimś innym modem który tak jak jest w instrukcji zaznaczyłem od nowa (mam najnowszą paczkę 06). Z czym mam problem? Od lat mój obraz mapy za czerwoną linią był ładnie zamglony i przejrzyście widać było pole bitwy a odróżniała się tekstura za nią. Od lat mój obraz wyglądał tak (ładne zamglenie za czerwoną linią): A obecnie obraz za czerwoną linią nie jest zamgolny i bardzo mnie dekoncentruje ten dodatkowy wyraźny obraz: Mam nadzieję że na zamieszczonych obrazach widać różnicę i o co mi chodzi? Czy ktoś może mi powiedzieć jak przywrócić poprzednie "zamglenie", próbowałem zmniejszyć wszystkie szczegóły (gram przeważnie na ultra) ale to nic nie daje. Proszę o pomoc bo męczę się z tym parę dni :) Chyba że to nie ten nowy mod usuwający mgłę za to odpowiada?? Pozdrawiam. Edited April 30, 2020 by Bardabas Quote
Administrator Aslain Posted April 30, 2020 Administrator Posted April 30, 2020 Rozumiem że z tym modem tego nie ma? No_Fog_Jove.zip 1 Quote
Bardabas Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Ok dodałem do modów (nadpisałem) Twój katalog. Po pierwszej bitwie wydaję się że jest tak jak dawniej :) darmowe zdjęcia do pobrania darmowe zdjęcia do pobrania Gdyby się coś zmieniło, nie działało na jakiejś mapie będę dawał znać. Dzięki za pomoc, dodasz ten katalog przy okazji następnej aktualizacji paczki? Quote
Recommended Posts