woj2012 Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Siemka :) Fajny celownik, jeden z wielu od MeltyMap :rolleyes: http://worldof-tanks.com/0-8-7-meltymap-s-protractormod-0-96-2-critical-angles/ Da się? :D Quote
Administrator Aslain Posted February 20, 2015 Administrator Posted February 20, 2015 Wskaznik efektywnego pancerza jest w paczce, to ten niebieski pasek na dole ekranu :) Quote
woj2012 Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Ale sam celownik jest inny i chyba paczka takiego nie ma ;) e: Mi właśnie chodzi o celownik, bo AngleViewer jest, nawet z niego korzystam :like: :) Quote
Administrator Aslain Posted February 20, 2015 Administrator Posted February 20, 2015 Ale sam celownik jest inny i chyba paczka takiego nie ma ;) e: Mi właśnie chodzi o celownik, bo AngleViewer jest, nawet z niego korzystam :like: :) Ten dziwny celownik to tylko na obrazku, pod linkiem to sam mod do kątów wlasnie w paczce, nigdy nie widzialem tego, wyglada jak blad w grze :) Quote
woj2012 Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Cytat z opisu: "This mod was taken from the Chinese forum and translated into English. The sight is fully compatible with the latest update 0.9.6. Author: RazNaRok" :P Chyba nie muszę tłumaczyć że sight to celownik? :D Quote
Administrator Aslain Posted February 23, 2015 Administrator Posted February 23, 2015 Akurat to co podlinkowales to prowadzi tylko do moda samych kątów (protraktora) i to na dodatek stara wersja. :) A fotki ze takie dziwne to nie wiem.... Generalnie ta strona z modami jest wysoce mylaca, oni biora stare mody, zmieniaja foldery w srodku i pisza ze sa nowe wersje.... Quote
Recommended Posts