rutko10 Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Już kiedyś poruszałem z Tobą ten problem na forum WOT i stanęło na niczym. Ja tematu dalej nie drążyłem. 2 dni temu zainstalowałem od nowa wOT, wyczyściłem folder WOT %appdata, zainstalowałem dziś najnowszą paczkę Twoich modów i od czasu do czasu pobiera mi po 12 obligacji, mimo,że nie mam zaznaczonego automatycznego uzupełniania obligacji. Dochodzi do tego jeszcze jedno takie dziwactwo. Miałem na magazynie dyrektywę "szósty zmysł" chciałem oczyścić magazyn z tego dziadostwa, założyłem na jakiś czołg ( akcja jednorazowa), po bitwie sprawdziłem, pole było puste. Po godzinie zagrałem tym samym czołgiem, patrzę, pole dodatkowych umiejętności znowu zapełnione dyrektywą szóstego zmysłu. Nie wiem, czy srebro za to pobrało, czy też nie. Masz może "wizję" jak to rozwiązać ( nawet nie wiem, czy to "zasługa" modów). Dodam, że tak jak pisałem wczoraj, nie mogę zrobić logów ( ani przy włączonej grze, ani przy wyłączonej) Twoim archiwizatorem. Quote
Administrator Aslain Posted May 4, 2020 Administrator Posted May 4, 2020 Pewnie masz wlaczone automatyczne uzupelnianie obligacji, wylacz to, bo na to takie klódki nie dzialaja. Logi tutaj nie potrzebne. Quote
rutko10 Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Właśnie w tym problem tak jak pisałem w poście, że nie mam zaznaczonych opcji automatycznego uzupełniania dyrektyw Quote
Administrator Aslain Posted May 5, 2020 Administrator Posted May 5, 2020 No to nie wiem, musialbys pisac na forum wsparcia XVM, po angielsku, moze oni maja jakies odpowiedzi. Przed kontaktem z nimi nalezy grac tylko na domyslnym XVM z wlaczonymi klodkami i bez innych modow po za XVM. Po wystapieniu problemu dostarczyc im logi xvm i python oraz pytanie. https://www.koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/ Quote
Recommended Posts