vatt95 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Witam mam pytanie. Czemu replays menager nie nagrywa mi żadnej bitwy? Trzeba go jakoś uaktywnić, czy może jest to spowodowane jakimś błędem?? Aslain logs.rar 1 Quote
MrBoombastic Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 W ustawieniach gry poszukaj opcji: zapisuj powtórkę i zmień wybór z ostatnia na każda. To nie zależy od moda, tylko od WOT'a. 1 Quote
vatt95 Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 dzięki za odpowiedź sprawdzę czy działa. Quote
(GB-R)MarekTor Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Najpierw usuń stare nagrania,Katalog gry,folder replays.Replay managera uruchamia nie będąc zalogowanym.Włączasz w ustawieniach,1 strana,lewa kolumna na dole Quote
Administrator Aslain Posted February 22, 2015 Administrator Posted February 22, 2015 Witam mam pytanie. Czemu replays menager nie nagrywa mi żadnej bitwy? Trzeba go jakoś uaktywnić, czy może jest to spowodowane jakimś błędem?? Ten mod sluzy do pokazywania informacji o nagranych lokalnie replayach, sam ich nie nagrywa - zapisywanie replayow jest wbudowane w gre. Quote
Recommended Posts