gregori76 Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Po ostatniej aktualizacji wota mimo nie zmienianych ustawień grafiki itd. FPS jest stałe 29 przy uruchomionych modach jak w logach, po uruchomieniu gry bez modów wszystko wraca do normalnych FPS-ów, który mod z paczki wgrany przeze mnie może to powodować?? Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 7, 2020 Administrator Posted May 7, 2020 Powodem jest instalacja moda: Limiter FPS'ów 30 Quote
gregori76 Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Faktycznie limiter się zainstalował. Nie wiem jak, bo go nie zaznaczałem, ale mniejsza o to. dzięki za poświęcony czas. A przy okazji pytanie. Czy nie można zrobić instalatora z rozwijanymi sekcjami modów tak żeby łatwiej znaleźć moda. Np. sekcja ze skórkami jest długa i inne sekcje też zajmują sporo czasu w szukaniu tego co się chce zainstalować. przewijanie tej listy i czytanie co to są za mody zabiera strasznie dużo czasu. Quote
Administrator Aslain Posted May 7, 2020 Administrator Posted May 7, 2020 Tak wiem, nie da sie z paru powodów. Może w przyszłości na nowym instalatorze, ale koronawirus przesunął jego tworzenie do niewiadomo kiedy. Quote
Recommended Posts