rumcajsek Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 Dosłownie przed chwilą w bitwie przy zablokowaniu celowniku na celu, wieża czołgu "zaklinowała" się w jednej pozycji i ani nie mogłem zdjąć autocelowania, ani poruszać wieżą w jakikolwiek inny sposób (z resztą czołg nie celował nawet w inny pojazd, ale zablokował się na jakimś punkcie mapy, a sama wieża utknęła (działo nie śledziło punktu)). Podejrzewam oczywiście, że chodzi o mod wspomagający autocelowanie. Są jakieś znane problemy z tym modem? Szukałem przez szukajkę, niestety nie znalazłem (możliwe, że źle szukałem). Załączam logi. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 25, 2020 Administrator Posted May 25, 2020 Przegladalem logi, ale nie umiem powiedziec co bylo powodem. Rozumiem ze to wystapilo losowo i wiecej sie nie powtorzylo? Nie znam problemow z modem od autocelowania, ale to wcale nie musi oznaczac problem z nim. Kiedys dawno temu powodowal to Safe Shot ale tez wiele innych modow ktorych juz nazw nie pamietam. Quote
rumcajsek Posted May 25, 2020 Author Posted May 25, 2020 Wcześniej zdarzyło mi się to raz, na Drodze na Berlin, co było o tyle ciekawe, że nie instalowałem wtedy modów zgodnie z Twoją informacją/radą. Quote
Recommended Posts