evox004 Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 Witam Od zawsze mam problem z tą modyfikacją. Nigdy wciśnięcie litery T nie powodowało naprawy gąsienic czy też innego elementu czołgu. W czym może tkwić problem? Pozdrawiam Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted June 6, 2020 Administrator Posted June 6, 2020 Ciezko powiedziec, moze przypisales w grze klawisz T jakiejs funkcji? Nie mam pomyslu. Quote
evox004 Posted June 6, 2020 Author Posted June 6, 2020 Nie, klawisz T nie jest do niczego przypisany. Zgłaszał w ogóle ktoś taki problem? Czy raczej nie jest to funkcja popularna wśród graczy? Quote
Administrator Aslain Posted June 6, 2020 Administrator Posted June 6, 2020 Zglaszala jedna osoba, ale chodzilo o artę tylko. Quote
atomeck Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Chciałbym o coś dopytać. Czy szybka naprawa gąsienic w najnowszej wersji jest dostępna ? Mam wrażenie, że po aktualizacji 1.10 ni widzę tej opcji możliwej do zaznaczenia, czy jak zwykle coś źle robię ? Quote
Administrator Aslain Posted August 20, 2020 Administrator Posted August 20, 2020 Nie ma i juz nie wroci raczej, zainstaluj np. naprawe od Spotera i tam zdefiniuj sobie w menu pod ESC jaki klawisz ma naprawiac gaski. Quote
Recommended Posts