CromTheHoly Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Witam. Juz jakiś czas istaluję z różną konfiguracją Aslains i nie mogę dobrać tej właściwej instalacji. Poszukuję takiej opcji, możliwe, że to jest w celowniku, która wyświetla dane pojazdu na który najadę celownikiem. Nie mam w głowie danych wszystkich pojazdów i chciałbym wiedzieć po najechaniu na czołg jaki ma pancerz, jakie działa ile sie przeładowuje itp. Ot podstawowe informacje. Wiem, że jest taka opcja, ale nie wiek który to przełącznik. Szkoda, że instalator nie pokazuje screenów tych opcji jak wpływają na grę, bo po samej nazwie to nie wiem co wybierać Quote
CromTheHoly Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 To widzę wiele ie wiedziałem. Dziękuję za pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted February 23, 2015 Administrator Posted February 23, 2015 Nie ma sprawy :) Quote
CzarnyKowal Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 wlasnie a czyj to mod albo jaki przydalo by sie go zaktualizowac linka albo nazwe jak bys mogl Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2015 Administrator Posted February 24, 2015 wlasnie a czyj to mod albo jaki przydalo by sie go zaktualizowac linka albo nazwe jak bys mogl nie wiadomo do konca, skrypt jest zrobiony przez jednego autora, a konfig kto wie... Quote
CzarnyKowal Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 chodzi mi o sam mod moze sie da przerobic pliki tekstowe Quote
Administrator Aslain Posted February 25, 2015 Administrator Posted February 25, 2015 Mod jest prawdopodobnie robiony przez shtys, ale poprawial go Assasik ostatnio, wiec pewnie ten pierwszy juz nie gra w gre i nie robi modow. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/263260-096-infopanel/ Quote
Recommended Posts