kichu22 Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 (edited) Cześć, mam problem z działaniem xvm , nie ma hit loga oraz nie pokazuje statystyk czy kolorów ( ogólnie nie działa). W grze wyskakuje mi powiadomienie o tym, że xvm jest aktywny, lecz nic co z xvm nie działa. Inne mody z paczki działają np celownik. Dodam, że próbowałem instalacji samego xvm i to z różnych źródeł za każdym razem to samo. Nawet z oficjalnej strony xvm. Przeglądałem także większość forów i nie znalazłem działającego rozwiązania. Za pomoc z góry dziękuje. Dodam jeszcze tylko, że usunięcie folderu xvm z %appdata% nie pomogło. Ps. Mogę załączyć pliki jak bede wiedział jakie, nie znam sie i nie mam pojecia co miałbym załączyć. Edited July 2, 2020 by kichu22 Dopisanie informacji Quote
Administrator Aslain Posted July 2, 2020 Administrator Posted July 2, 2020 W podpisie posta link to poradnika. Quote
kichu22 Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 Okej dzięki. Mam to. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 2, 2020 Administrator Posted July 2, 2020 Analizowalem logi, wyglada ze cos na kompie (windowsie) miesza w instalacji. Upewnij sie ze instalujesz wszystko z prawami admina (prawy klik na .exe), i antywirusy nie mieszkaja w procesie (dodaj do wyjatkow .exe/folder), i potem jak grasz gra jest odpalana na koncie admina tez. IOError: [Errno 2] No such file or directory: res_mods/configs/xvm/xvm.xc JSONxLoaderException: File not found: res_mods\mods\shared_resources\xvm\l10n\pl.xc Quote
kichu22 Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 (edited) EEm, zainstalowałem raz jeszcze jako administrator podczas wyłączonego antywirusa i odpaliłem grę jako admin. Zastałem coś takiego ( niżej screen) , zbugowana załoga oraz brak powiadomienia o aktywności xvm. Nwm reinstal wota ? albo format kompa ? e Edited July 2, 2020 by kichu22 Quote
Administrator Aslain Posted July 2, 2020 Administrator Posted July 2, 2020 Bo pliki XVM sie nie laduja z jakiegos powodu, albo antywir je zablokowal albo brak uprawnien. Wiecej tu nie pomoge. Quote
kichu22 Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 hmm okej antywirus jest wyłączony . No to cóż , dzięki za starania , unlucko , mozna chyba zakończyć temat. Quote
kichu22 Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 OOO Musze dodać, jakimś cudem reinstal wota pomógł. Dzięki za poświęcony czas. Quote
Recommended Posts