gregori76 Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 Jak w temacie. Mam przynajmniej trzy czołgi w garażu których nie widzę na karuzeli w garażu. 2 są z wypożyczenia, jeden premium normalnie kupiony. Jak włączę grę bez modów to na karuzeli czołgi się pokazują normalnie. mam wyłączone w kliencie gry wszystkie filtry itd. mało tego wpisując nazwę czołgu w wyszukiwarce na karuzeli nie wychodzą w wynikach. jedyna opcja użycia takiego czołgu to wejście do magazynu i stamtąd dopiero mogę wybrać te pojazdy. W czym tkwi problem bo już ok kilku paczy jest ciągle to samo? Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 12, 2020 Administrator Posted July 12, 2020 Zapewne czolgi ukryto w filtrze rezerwy, to najczestszy i zazwyczaj jedyny powód. Quote
gregori76 Posted July 12, 2020 Author Posted July 12, 2020 tyle że świeżo kupionego czołgu i czołgu king tiger nie wrzucałem jako rezerwowy. po za tym uruchomiona gra w trybie bezpiecznym pokazuje te czołgi normalnie na karuzeli. tylko przy odpalonej wersji z modami nie widać tych czołgów. Gdzie to mogę sprawdzić?? tak to u mnie wygląda. Ten niszczyciel nie jest widoczny w karuzeli. Quote
Administrator Aslain Posted July 12, 2020 Administrator Posted July 12, 2020 Ciezko tu cokolwiek wiecej powiedziec, karuzela czolgow pochodzi z XVM, wiec XVM ukrywa te czolgi, najczesciej z ww. powodu, ale sa bardzo rzadkie przypadki kiedy jest winny xvm z powodu jakiegos bledu ale takie przypadki tez istnieja, tak czy inaczej nie moge z tym nic zrobic. Proponuje pobawic sie filtrami, ew. wyczyscic ustawienia xvm w appdata, moze sie naprawi po ich resecie. Jakie to czolgi tak w ogole? Quote
gregori76 Posted July 12, 2020 Author Posted July 12, 2020 ten co powyżej na screnie, king tiger z twicha oraz S1 z wypożyczenia na na 10 bitew. tyle zauważyłem innych jeszcze nie sprawdzałem Quote
Administrator Aslain Posted July 12, 2020 Administrator Posted July 12, 2020 Widze tego TD w hangarze i na karuzeli (zainstalowalem te same mody) Quote
Recommended Posts