Razor19945 Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Witam Mam problem wybieram modyfikacje z których korzystam a po instalacji mam zainstalowane co innego. Tzn kolory wskaźników na mini mapie chodzi o kolory okręgów wskaźnik kamery, pokolorowane nazwy graczy, znajdzie się jeszcze kilka przykładów. Proszę o pomoc Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 22, 2020 Administrator Posted July 22, 2020 Hej. Pokaz przyklady na screenshocie, konkretnie co chciales miec a co dostales. W lgach na pierwszy rzut oka wszystko wyglada ok, jutro sprawdze jak zalaczysz konkretny przyklad. Przy okazji upewnij sie ze instalujesz jako admin i tak samo odpalasz gre, i ze instalacja jest do wlasciwego folderu gry. Quote
Razor19945 Posted July 23, 2020 Author Posted July 23, 2020 (edited) Źle funkcjonuje opis mini mapki. Opis zaznaczam te funkcje mini mapki nie działają włącza się co innego. A i brak nocnego nieba i chciałbym połączyć to z usuwaniem mgły Edited July 23, 2020 by Razor19945 Quote
Administrator Aslain Posted July 23, 2020 Administrator Posted July 23, 2020 1. Instalujesz minimapke od ShuraBB a ona nie dziala z tą od XVM: 2. Nocne niebo uzywa tych samych plikow co usuwacz mgły, moderzy nie zrobili połączenia tych dwóch modów więc musisz się zdecydować na jeden z nich. Quote
Razor19945 Posted July 23, 2020 Author Posted July 23, 2020 Ok. Dziękuję za pomoc tylko że nocnie niebo same nie chce też u mnie działać Quote
Recommended Posts