gregorb Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Mam ustawione pod klawiszem Ctrl powiększanie mapy i zaznaczanie wtedy myszką info. W trybie 30vs30 ta opcja nie działa. Nie działa też możliwość tworzenia plutonów podczas gry. Nie działa funkcja ;pokazuj okręgi życia na mini mapie./ zaznaczone do instalacji, ale nie działa w żadnym trybie Nie działa radial menu Quote
Administrator Aslain Posted July 24, 2020 Administrator Posted July 24, 2020 Zalacz jeszcze logi, moze sa jakies bledy, ale sprawdzic tego i tak nie moge dokladnie, szansa wylosowania bitew 30x30 jest mega niska, a jeszcze sprawdzic to trzeba na wielu z nich... Quote
Administrator Aslain Posted July 26, 2020 Administrator Posted July 26, 2020 Niestety w zip nie ma ani xvm.log ani python.log, wiec nie moge sprawdzic bledow. Quote
gregorb Posted July 27, 2020 Author Posted July 27, 2020 (edited) dlatego właśnie są błędy, bo pokazał przy robieniu zipa, że brakuje mu jakiś plików. Podejrzenia mam odnośnie ścieżki instalacji D:\Games\World_of_Tanks_EU. Gdzie chyba rozwala to dysk "D" nie mam za bardzo miejsca, by przeinstalować na dysk "C". instalowałem jeszcze przed modem WOT ENCORE na dysku "C" , przy instalacji moda wybrałem ścieżkę do dysku "D" a i tak instalator zainstalował mody w "C" w folderze Encore. Oczywiście odinstalowałem, wyczyściłem, jeszcze raz na dysk "D" i poszło, ale właśnie nie wszystko jakby się zainstalowało, to co zostało zaznaczone. Edited July 27, 2020 by gregorb Quote
gregorb Posted July 28, 2020 Author Posted July 28, 2020 Jeszcze raz przeinstalowałem grę i paczkę modów, i nadal to samo. I najciekawsze jest to, że są zaznaczone te dwie rzeczy, żeby się instalowały, a tak się nie dzieje. Po wejściu jeszcze raz w instalację modów, te dwie opcje są odznaczone. tak jakby same się "odhaczały" Dziwne to jest Quote
Administrator Aslain Posted July 28, 2020 Administrator Posted July 28, 2020 Jesli tak sie dzieje ze mody sie same odznaczaja to znaczy ze tak ma byc, instalator zapobiega konfliktom. Wybrales podobne mody, instalator odznacza jednego z nich. Specjalnie nawet jest mod oznaczony: Obrazy minimapki HD minimap ShuraBB (uwaga: wyłącza minimapke XVM) Quote
gregorb Posted July 28, 2020 Author Posted July 28, 2020 ok, okręgi działają. szkoda, że nie ma czegoś takiego, że zaznacza się jakiś mod, i wyskakuje informacja, że dany mod koliduje z konkretną paczką, lub konkretnym modem. Quote
Administrator Aslain Posted July 28, 2020 Administrator Posted July 28, 2020 Niestety ten instalator nie ma mozliwosc tak zrobic. Trzeba czytac opisy modow, zwykle ostrzegam tam. Quote
43grabki Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Witam Na minimapie brak ikon czołgów (tylko w trybie 30x30) Quote
Administrator Aslain Posted December 30, 2020 Administrator Posted December 30, 2020 Doszly mnie sluchy, zalacz replay i logi (info w sygnaturce), i jak mi sie uda odtworzyc to wtedy moge pewnie dojsc co to powoduje. Czy probowales bez XVM? Quote
Recommended Posts