stopyr Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Cześć, Mam taki problem,który ciągnie się już od wersji 4.2.15. Otóż przestały działać mi niektóre mody między innymi (zgodnie z kolejnością w instalatorze): - markery wieży i niskiego poziomu hp przy pojeździe, - minimapka XVM (okręgi, powiększenie minimapki), - ustawienie hitloga, - dodatkowe informacje na karuzeli czołgów, - zoom-out. Przed napisaniem posta zrobiłem jak poradziłeś aby przeprowadzić jeszcze raz czystą instalację wraz z usunięciem plików DLC i Cache jednak to też nie pomogło.
Administrator Aslain Posted February 27, 2015 Administrator Posted February 27, 2015 Jesli nagle taka ilosc ustawien XVM nie dziala, oznacza to ze twoj komputer zablokowal instalacje, pewnie jakis antywir. Nie jest to problem instalatora niestety, ale komputera.
Skukruk Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Witam, mam podobny problem. Nie działają mi mody, które są pobierane np. skórki, dźwięki załogi itp.. Wszystkie pliki są ściągane jednak po instalacji ich nie ma w katalogu gry.
stopyr Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Wyłączyłem antywira na czas instalacji i to nie pomogło. Jakieś inne pomysły?
AceLevy Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Problem musi być lokalny. U mnie wszystko to co mówisz działa (używam od wieeeelu aktualizacji wszystkich tych opcji)
stopyr Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 No dobrze, to jakieś pomysły co można zrobić? Oczywiście przed odinstalowaniem Wot'a.
(GB-R)MarekTor Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Cześć,wyłączenie antywirusa na czas instalacji nic nie da,zaznacz w opcjach cały folder z gra,modpackiem jako bezpieczny,zaufany,wyklucz z skanowania,ochrony itp.(zależy od antywirusa).Po włączeniu może zablokować pliki jako trojany
stopyr Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Dzięki serdeczne, zadziałało:) Temat do zamknięcia
Recommended Posts