Pyotrek Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Cześć Co jest odpowiedzialne za ten mod i co należało by edytować lub dodać aby wyświetlał ilośc życia, mam własną konfigurację xvm-a kitóra powoduje niestety brak całkowitej ilości życia drużyn. Quote
Administrator Aslain Posted February 27, 2015 Administrator Posted February 27, 2015 Chodzi o moda ktory pokazuje paski zycia na srodku gory ekranu? Plik konfiguracji: TeamHPPools.xml Quote
Pyotrek Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 To znalazłem i wyłaczyłem pokazywanie pasków, chodzi mi o pokazywanie całkowitej ilości HP obu drużyn "cyferkowo". Jest to w twojej paczce, ale jak podmieniam pliki konfiguracyjne xvm to niestety nie mam tego, w tym momencie uzywam zewnetrzego moda, niestety kilka klatek mniej. Quote
Administrator Aslain Posted February 27, 2015 Administrator Posted February 27, 2015 W style by Locastan i tak widac te paski zycia, jako slupki :) U mnie w instalatorze nie ma opcji typu np "13487 < 2135", jest albo locastan albo armagomen Quote
Pyotrek Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Ok, to inaczej, włączam Locastan, w pliku TeamHPPools.xml daję false, znikają paski, ale zostaje całkowita ilość HP. Co jest odpowiedzialne za pokazywanie HP? (A dokładniej dlaczego jesli wrzucę własne pliki do config, przestaje mi się wyświetlacz całkowita ilość HP). Co edytować, ewentualnie co dodać i w którym pliku *.xc abym miał HP. Quote
Recommended Posts