Summo_PL Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Witam, od jakiegoś czasu bez względu na paczkę nie uruchamiają mi się mody do WOT. Przy uruchamianiu klienta gry wyskakuje okienko jak poniżej. To samo jest przy instalowaniu modów od XVM i jakichkolwiek innych. Jedyne co się instaluje to dźwięki załogi. Proszę o pomoc Quote
Administrator Aslain Posted August 3, 2020 Administrator Posted August 3, 2020 Zalacz logi, program ktory zalaczyles sluzy do tworzenia zip. Ale na bank wyglada ze problem lokalny, nie jest to blad w instalatorze. Quote
Administrator Aslain Posted August 3, 2020 Administrator Posted August 3, 2020 Dobra nie zalaczaj logow, bo mi nic nie dadza w tym przypadku. Problem jest na Twoim kompie. Przeinstaluj paczke, z uprawnieniami admina i tak samo graj na adminie. Quote
Summo_PL Posted August 3, 2020 Author Posted August 3, 2020 próbowałem wszystkiego nie działa... Poza odgłosami załogi, które działają... Quote
Administrator Aslain Posted August 3, 2020 Administrator Posted August 3, 2020 Instalujesz z opcja usuwania wczesniej zainstalowanych modow? Quote
Summo_PL Posted August 3, 2020 Author Posted August 3, 2020 tak 2020-08-03 14:10:05.129: INFO: [PY_DEBUG] Mod package 'd:/rozrywka/world_of_tanks_eu/mods/1.9.1.2/com.modxvm.xfw/com.modxvm.xfw.actionscript_8.5.8.0017.wotmod' load error: mod is not valid zip archive python.log Quote
Administrator Aslain Posted August 3, 2020 Administrator Posted August 3, 2020 Proponuje jeszcze recznie skasowac zawartosc folderu mods, i ew. res_mods i przeinstalowac paczke z prawami admina i grac tez. Quote
Summo_PL Posted August 3, 2020 Author Posted August 3, 2020 (edited) Niestety nic to nie dało... Antywira wyłączałem, osłonę też, ale czy jest możliwość, ze coś blokuje xvm? Bo dźwięki są modyfikacją bez xvm... No i nie mam w folderze z grą pliku xvm.log Edited August 3, 2020 by Summo_PL Quote
Administrator Aslain Posted August 3, 2020 Administrator Posted August 3, 2020 Nie czyta plikow z xvm, moze hdd popsuty. Quote
Recommended Posts