Jump to content

Brak zainstalowanych modów

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam ja mam ten sam problem mody się pobierają instaluje jako admin odpalam też adminem i niektórych nie mam już od miesiąca . dwa razy przeinstalowałem grę i nic nie pomaga wcześniej wszystko chulało aż miło.Dźwięki załogi vito74 i jeszcze kilka.pomocy 

python.log xvm.log cef.log

Edited by wielebny33
  • Administrator
Posted

Może pliki Ci się źle pobrały z serwera, skasuj wszystko w folderze c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\DL_cache\ i przeinstaluj paczkę.

Posted

Tak zrobiłem przeinstalowałem paczkę obpaliłem i nie ma dźwięków załogi , konturów czołgów pomalowanych Twoim stylem a orginalnych kształtach wot w paskach graczy , nie przenosi załogi (choć tu wybrałem tylko pierwszą opcję pszenoszenia )

• Administrator
Posted

Na próbę sciągnij te pliki :

http://files.rtor.nl/WoT/crewVoices_vito_1802.7z
http://files.rtor.nl/WoT/Aslains_original_colored_icons_with_Tier_TIM_11000.7z

Sprawdz ich integralnosc, np. uzywajac programy 7zip.

Jesli są ok to wrzuc do folderu c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\DL_cache\ i nadpisz te ktore tam już są, nastpępnie przeinstaluj paczkę.

Posted

Witam wszysto chu.., . Nic nie pomaga dziękuję za pomoc . od 5 lat używam tylko modów od Ciebie więc nic się nie gryzie . .nigdy nie miałem takiego przypadku. nie mam żadnego anty vir. defendera też wyłączałem nie mam pojęcia może jakieś wirusy może win 10 przeinstaluję ale co by to miało do rzeczy ?

xvm.log python.log cef.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer_CompList.log Components_List.txt