wielebny33 Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 (edited) Witam ja mam ten sam problem mody się pobierają instaluje jako admin odpalam też adminem i niektórych nie mam już od miesiąca . dwa razy przeinstalowałem grę i nic nie pomaga wcześniej wszystko chulało aż miło.Dźwięki załogi vito74 i jeszcze kilka.pomocy python.log xvm.log cef.log Edited August 7, 2020 by wielebny33 Quote
wielebny33 Posted August 7, 2020 Author Posted August 7, 2020 _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer_CompList.log Quote
wielebny33 Posted August 7, 2020 Author Posted August 7, 2020 Witam ja mam ten sam problem mody się pobierają instaluje jako admin odpalam też adminem i niektórych nie mam już od miesiąca . dwa razy przeinstalowałem grę i nic nie pomaga wcześniej wszystko chulało aż miło.Dźwięki załogi vito74 i jeszcze kilka.pomocy python.log xvm.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer_CompList.log Quote
Administrator Aslain Posted August 7, 2020 Administrator Posted August 7, 2020 Może pliki Ci się źle pobrały z serwera, skasuj wszystko w folderze c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\DL_cache\ i przeinstaluj paczkę. Quote
wielebny33 Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 Tak zrobiłem przeinstalowałem paczkę obpaliłem i nie ma dźwięków załogi , konturów czołgów pomalowanych Twoim stylem a orginalnych kształtach wot w paskach graczy , nie przenosi załogi (choć tu wybrałem tylko pierwszą opcję pszenoszenia ) Quote
Administrator Aslain Posted August 8, 2020 Administrator Posted August 8, 2020 Na próbę sciągnij te pliki : http://files.rtor.nl/WoT/crewVoices_vito_1802.7z http://files.rtor.nl/WoT/Aslains_original_colored_icons_with_Tier_TIM_11000.7z Sprawdz ich integralnosc, np. uzywajac programy 7zip. Jesli są ok to wrzuc do folderu c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\DL_cache\ i nadpisz te ktore tam już są, nastpępnie przeinstaluj paczkę. Quote
Administrator Aslain Posted August 8, 2020 Administrator Posted August 8, 2020 Procedura naprawcza: 1. Pobierz Clean_DL_folder.bat 2. Skopiuj Clean_DL_folder.bat do folderu gdzie zainstalowana gra i uruchom 3. Pobierz modpack #08 lub nowszy, i przeinstaluj mody Quote
wielebny33 Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 Witam wszysto chu.., . Nic nie pomaga dziękuję za pomoc . od 5 lat używam tylko modów od Ciebie więc nic się nie gryzie . .nigdy nie miałem takiego przypadku. nie mam żadnego anty vir. defendera też wyłączałem nie mam pojęcia może jakieś wirusy może win 10 przeinstaluję ale co by to miało do rzeczy ? xvm.log python.log cef.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer_CompList.log Components_List.txt Quote
Administrator Aslain Posted August 8, 2020 Administrator Posted August 8, 2020 To juz nie wiem jak moge pomoc. Jeszcze ew. moglbym rzucic okiem przez teamviewera. Quote
Administrator Aslain Posted August 8, 2020 Administrator Posted August 8, 2020 Najlepiej wejdz na discorda i tam na DM, tylko trzeba sie umowic na kiedy. Quote
Recommended Posts