Fish Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Tak jak kiedyś był problem z safeshoot i autoaim to teraz nie wiem co ma błędy. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted August 7, 2020 Administrator Posted August 7, 2020 Nie widze nic w logach co by moglo swiadczyc o problemie. Gralem kilka bitew na tych samych bitwach co w logach. Quote
Fish Posted August 7, 2020 Author Posted August 7, 2020 Tzn. lpm m się w myszce rozwalił w WOT a w reszcie działa? Quote
Fish Posted August 7, 2020 Author Posted August 7, 2020 Reinstal nie zadziałał. Na 2 tierach też nie mogłem oddać strzału. Specyficzny jestem dlatego kobiety mnie kochają :) Quote
Administrator Aslain Posted August 7, 2020 Administrator Posted August 7, 2020 Nie mozesz w ogole oddac strzalow w nic? Ani czolg, ani gdzies przed siebie bez celu? Podaj konkretny przyklad czolgu na ktorym problem wystepuje. Quote
Fish Posted August 7, 2020 Author Posted August 7, 2020 No nie mogę. Strv s1 i jakiś gniot na 2 lvlu.. Wejdę raz jeszcze i ze 2 tanki oblukam. Za 15 mi druga próba bo m60 na 10 nic z tego. Dezerter. Quote
Fish Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 Wyczyściłem dziś pliki w kliencie, zainstalowałem na nowo modpacka i działa. To widocznie gra miała zwiechę w każdym razie dziękuję za zaaangażowanie. Quote
Administrator Aslain Posted August 8, 2020 Administrator Posted August 8, 2020 Najwazniejsze ze juz dziala :) Quote
Recommended Posts