wojtas29772 Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Czekałem godzine, mimo to wot dalej się nie wczytuje i nie wiem co z tym zrobić. Tutaj logi python python.log Niewiem, może ja coś robie źle. Spróbuje dłużej poczekać ale wątpie że zadziała Quote
Administrator Aslain Posted August 11, 2020 Administrator Posted August 11, 2020 Nie ma tam nic w tym logu, wygeneruj zip archiverem i zalacz, po za tym wyczyscic pliki cache gry. Quote
wojtas29772 Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 2 minuty temu, Aslain napisał: Nie ma tam nic w tym logu, wygeneruj zip archiverem i zalacz, po za tym wyczyscic pliki cache gry. Gdzie mam te zip wygenerować? Przepraszam, ale jestem zielony w tych sprawach. Cache wyczyszczone 2 minuty temu, wojtas29772 napisał: Gdzie mam te zip wygenerować? Przepraszam, ale jestem zielony w tych sprawach. Cache wyczyszczone Jeżeli chodzi o Aslains Wot archiver no to wyskakuje jakiś błąd z CMDS. Quote
Administrator Aslain Posted August 11, 2020 Administrator Posted August 11, 2020 Wyczyszczenie cache nie pomoglo? Zalacz plik .inf ktory jest wymieniony w poradniku z podpisu. Quote
wojtas29772 Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 4 minuty temu, Aslain napisał: Wyczyszczenie cache nie pomoglo? Zalacz plik .inf ktory jest wymieniony w poradniku z podpisu. Nie, nie pomogło. Zaraz spróbuje te .inf tylko powiedz mi gdzie mogę ten poradnik znaleść. Mam tutaj te logi w zipie z poradnika Aslains_WoT_Logs.zip Quote
wojtas29772 Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 2 godziny temu, wojtas29772 napisał: Nie, nie pomogło. Zaraz spróbuje te .inf tylko powiedz mi gdzie mogę ten poradnik znaleść. Mam tutaj te logi w zipie z poradnika Aslains_WoT_Logs.zip 104 kB · 1 pobranie Po reinstalacji moda, udało się. Dzięki za pomoc Quote
Recommended Posts