rebep2 Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Witam! Aslain mam problem po wgraniu najnowszej paczki. Resetuje mi się komputer, a nie tylko gra jak to zazwyczaj bywa. W trybie bezpiecznym gra działa bez zarzutu. Dołączam logi. pozdro Aslains_WoT_Logs.zip
Administrator Aslain Posted September 9, 2020 Administrator Posted September 9, 2020 Mody nie sa w stanie zawiesic komputera, lepiej sprawdz drivery i hardware.
rebep2 Posted September 9, 2020 Author Posted September 9, 2020 Nie chodzi o zawieszenie kompa, tylko jego restart. Tak jakbym wcisnął reset na obudowie, Jeżeli puszczam grę w trybie bezpiecznym(bez modów) to nic takiego się nie dzieje.
Administrator Aslain Posted September 9, 2020 Administrator Posted September 9, 2020 No efekt podobny, restarty czy zawiecha calego pc to nie mody.
rebep2 Posted September 9, 2020 Author Posted September 9, 2020 Przed chwilą miałem restart przy opcji bezpiecznej, więc miałeś rację, chyba czas na nowego kompa :(. Jeszcze pogrzebię/poszukam bo ostatnio miałem problemy z aktualizacją win10 do 2004 build, więc tu będę szukał. Dam znać jak będę coś wiedział.
rebep2 Posted September 10, 2020 Author Posted September 10, 2020 Temat do zamknięcia. Przyczyną okazał się poluzowany radiator na chipsecie i od temperaturki komp się restartował :O
Recommended Posts