szpaq Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Cześć, postanowiłem spróbować poprosić o pomoc tutaj, ponieważ Twoja paczka modów to jedyna, z jakiej korzystam, a gra bez żadnych modów nie powoduje tego błędu. Opis problemu: znajdując się przy wysokim budynku, w momencie zoomowania (domyślnie shift) celownik (oraz lufa) idą nienaturalnie ku górze uniemożliwiając celowanie. Dopiero "shift" kliknięty poza budynkiem, działa jak powinien. Nagrałem krótki filmik obrazujący problem. Czy ktoś spotkał się z podobną dolegliwością? Czy wiadomo, który mod to powoduje? Problem występuje oczywiście również na czołgach z wieżą. Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2020 Administrator Posted September 10, 2020 To nie jest blad modow, takie cos ma juz gra, problem od poczatkow WoTa :) Quote
szpaq Posted September 10, 2020 Author Posted September 10, 2020 Potestuję jeszcze, bo wydaje mi się, że wcześniej tego problemu nie było. No, chyba, że nie zauważyłem, ale to bym się zdziwił :D Quote
Administrator Aslain Posted September 10, 2020 Administrator Posted September 10, 2020 Ja ten problem jeszcze z bety WoTa pamietam, kiedy mody nie istnialy :) Quote
Recommended Posts