maciek001 Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Dlaczego nie widać ikonek klanowych pomimo, ze byly dodawane jakiś czas temu. Quote
Administrator Aslain Posted September 11, 2020 Administrator Posted September 11, 2020 W którym miejscu nie widzisz ikonek klanowych? Zalacz logi, w podpisie posta info jak je przygotowac. Z ciekawosci zainstalowalem XVM z paczki, zaznaczylem ze chce widziec ikonki i je mam: Quote
maciek001 Posted September 11, 2020 Author Posted September 11, 2020 Nie gram w wot, chodzi mi o wows. Widze niektóre ikonki klanowe ,ale ikonki mojego klanu nie. Wcześniej tego problemu nie było, pasek był pełen ikonek, teraz pojawia się 1-2 klany i koniec. Nadmienię ze koledzy z klanu maja to samo. Ikonkę klanowa do modpaka, wysyłałem osobiście grubo ponad rok temu, i tak jak napisałem problem pojawił się jakieś 2 miesiące temu. W ustawieniach modpaka jest zaznaczone wszystko dobrze. Quote
Administrator Aslain Posted September 11, 2020 Administrator Posted September 11, 2020 To jest dzial WoT a nie WoWs.... Twoj klan musi wyslac ikonki na odpowiednia strone i po jakims czasie sie pojawia w modpacku, po aktualizacji. https://wows.mv-smirnov.org/en/icons/ Quote
Recommended Posts