Jump to content

Nie ładują się ikonki w panelu graczy

Recommended Posts

Posted

Mam problem z załadowaniem jakichkolwiek ikonek do panelu graczy. Co trzeba zaznaczyć w instalatorze oprócz samych ikonek by się pojawiły?   Mój wybór to witblitz neon ale próbowałem inne i też się nie ładują. Wyświetlają się te zwykłe z WOTa tak jakby się nie aktywowały. Widzę, że ikonki są fizycznie w folderze \Games\World_of_Tanks_EU\res_mods\1.10.0.1\gui\maps\icons\vehicle\contour. 

logi.7z

• Administrator
Posted

Wina komputera, jaka nie wiem, ale wina komputera, antywirus, nietypowe ustawienia itp. itd.

Ikonki z gui\maps\icons\vehicle\contour sluza tylko do wyswietlania ich w garazu, glowne pliki ikonek z panelow to 

7c7d51bef74be9c592ad6e8f705063e8.png

Posted

Dzięki. Wgrałem ręcznie i hula - wygląda jakby instalator nie mógł ich tam umieścić. Dodam, że wyłączałem antywira, uruchamiałem jako admin i nie pomagało. Może jakieś uprawnienia NTFS albo coś, mam nadzieje, że ręczne wgranie odblokuje to już na stałe. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

U mnie ta sama sytuacja,nie ładuje ikonek w tym przypadku JackHamera,pierwszy raz to się zdarzyło,ktoś podpowie skąd wziąć i jak wgrac ręcznie?

• Administrator
Posted

Tak czy inaczej naprawilem ten blad, i w nowym modpacku ikonki instaluja sie poprawnie, nie trzeba nic recznie robic czy sciagac skads tam mody.