goozior Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Mam problem z załadowaniem jakichkolwiek ikonek do panelu graczy. Co trzeba zaznaczyć w instalatorze oprócz samych ikonek by się pojawiły? Mój wybór to witblitz neon ale próbowałem inne i też się nie ładują. Wyświetlają się te zwykłe z WOTa tak jakby się nie aktywowały. Widzę, że ikonki są fizycznie w folderze \Games\World_of_Tanks_EU\res_mods\1.10.0.1\gui\maps\icons\vehicle\contour. logi.7z Quote
Administrator Aslain Posted September 15, 2020 Administrator Posted September 15, 2020 Wina komputera, jaka nie wiem, ale wina komputera, antywirus, nietypowe ustawienia itp. itd. Ikonki z gui\maps\icons\vehicle\contour sluza tylko do wyswietlania ich w garazu, glowne pliki ikonek z panelow to Quote
goozior Posted September 15, 2020 Author Posted September 15, 2020 Dzięki. Wgrałem ręcznie i hula - wygląda jakby instalator nie mógł ich tam umieścić. Dodam, że wyłączałem antywira, uruchamiałem jako admin i nie pomagało. Może jakieś uprawnienia NTFS albo coś, mam nadzieje, że ręczne wgranie odblokuje to już na stałe. Pozdrawiam Quote
Metafan Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 U mnie ta sama sytuacja,nie ładuje ikonek w tym przypadku JackHamera,pierwszy raz to się zdarzyło,ktoś podpowie skąd wziąć i jak wgrac ręcznie? Quote
Administrator Aslain Posted September 26, 2020 Administrator Posted September 26, 2020 10 hours ago, Metafan said: U mnie ta sama sytuacja,nie ładuje ikonek w tym przypadku JackHamera,pierwszy raz to się zdarzyło,ktoś podpowie skąd wziąć i jak wgrac ręcznie? Cos zjadlo kod instalacji ikonek, nowy modpack: https://tinyurl.com/Aslain1 1 Quote
Metafan Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 8 hours ago, Aslain said: Cos zjadlo kod instalacji ikonek, nowy modpack: https://tinyurl.com/Aslain1 Ale instalowałem ten sam modpack którego wersję podesłałeś,czyli V6 wczorajszy Jak kolega wyżej wrzuciłem sobie ręcznie plik .wotmod w folder /mods Quote
Administrator Aslain Posted September 26, 2020 Administrator Posted September 26, 2020 Tak czy inaczej naprawilem ten blad, i w nowym modpacku ikonki instaluja sie poprawnie, nie trzeba nic recznie robic czy sciagac skads tam mody. Quote
Recommended Posts