atomeck Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Cześć, po kolejnej którejś aktualizacji, jeszcze jakiejś wcześniejszej, minimapka standardowo stała się nagle "duża". Do tej pory zajmowała mały kwadracik w prawm dolnym rogu i odpowiedni klawisz ją powiększał. Teraz, włączając opcję "powiększania" mm (przy instalacji zaznaczona opcja na mała, czy tam średnia) mm się odpowiednio zmniejsza względem tej standardowej, bardzo dużej :( Jak mogę naprawić ten problem i zrobić tak, by mm od razu była mała, a odpowiedni klawisz ją po prostu powiększał do wybranego rozmiaru, a nie jak teraz odwrotnie ? Nie umiem sobie z tym poradzić, a ten fakt tak mnie irytuje, że nawet postawiłem wota i Twój dodatek od samego początku i wciąż to samo ... Quote
Administrator Aslain Posted September 29, 2020 Administrator Posted September 29, 2020 Naciskales klawisze - + na klawiaturze? Quote
atomeck Posted September 29, 2020 Author Posted September 29, 2020 :D sprawdzasz mnie ? ;) No właśnie tak ... i tak mnie to wymęczyło (te różne próby, kombinacje), że odinstalowałem grę i wciąż to samo ... Niby nic, ale trochę irytuje, jak "zawsze" było o.k. Quote
Administrator Aslain Posted September 29, 2020 Administrator Posted September 29, 2020 Najlpierw eliminuje sie najoczywistsze mozliwosci ;) Zalacz logi, jak bede mial czas to sprawdze czy to cos z jakims modem. Quote
Recommended Posts