bilek1 Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 u mnie po zmianie, żadne statystyki nie działają. i dodatkowo działa jak chce ale wiecej nie działa 6ty zmysł Quote
Administrator Aslain Posted October 2, 2020 Administrator Posted October 2, 2020 Nie rozumiem, napisz wszystko na nowo i poprawnie oraz zalacz logi. Quote
bilek1 Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 nowe mody nie działają dobrze. 6ty zmysł czasem w ogóle się nie załączy, czasem działa, czasem z dużym opóźnieniem. Statystyki - instalowałem już kilka wersji z tej paczki, nie pokazuje że jakieś gry rozegrałem, żadnych stystystyk tylko napis rozegraj chociaż jedną grę. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted October 3, 2020 Administrator Posted October 3, 2020 6 zmysl raczej watpie aby to mody byly, po prostu tak czasem jest i wynika to z mechaniki gry, jesli masz watpliwosci zobacz bez modow, odpal powtorke z bitwy w ktorej myslisz ze mod dziala z opoznieniem, zaloze sie ze bedzie to samo. Gralem kilka bitwew na tym samym zestawie modow i nic sie nie wieszalo i statystyki zawsze mialem wypelniane. Widze ze masz jakies bledy odnosnie moda ze statystykami, ale nie wiem czemu. Zagraj na innym modzie od statystyk na probe. Quote
bilek1 Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 tylko piewszy mod do statystyk z listy działa normalnie, reszta nie zbiera ich. Quote
Administrator Aslain Posted October 4, 2020 Administrator Posted October 4, 2020 Ewidentnie cos nie tak tam na kompie, ale nie wiem co, oczywiscie instalowales wszystko z prawami admina i tak samo odpalasz gre? Quote
bilek1 Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 jak zawsze instaluje i jak zawsze tak samo odpalam grę. Dobra te staty co działają mogą być. Quote
Recommended Posts