AceLevy Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Witam Zauważyłem 2 błędy przy moich ustawieniach. 1. Podczas gry jak i odtwarzania powtórek czołgi, które mają wysadzoną amunicję nie tracą znaczników - jak czołg wybuchnie dalej nad nim widnieje czerwony napis z nickiem i HP 2. Czasami w garażu fiksuje myszka. Nie widać jej ruchów. Dopiero po kliknięciu jej pozycja się aktualizuje. Pliki oczywiście załączam. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Adamx_ Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 U mnie jest dokładnie to samo. Dodatkowo nie zawsze widać jest linię kierunku patrzenia mojego pojazdu na minimapie. Czasem jest, a czasem nie wczytuje się. Quote
xxx_Mario_xxx Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 rowniez potwierdzam... zarowno co do znacznikow jak i kierunku patrzenia. Quote
KuciapkaQ Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Wina spotted extended by spoter, bynajmniej u mnie. Quote
AceLevy Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Zaważyłem, że to całe spotted extended działa strasznie kijowo. Ma się nijak do tego co wychodzi naprawdę ;/ Nie wiem czy nie wyrzucę... Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2015 Administrator Posted March 9, 2015 Zobacz bez modow by Spoter. U niektorych powoduja dziwne problemy, niestety u mnie dzialaja wiec jedyne co moge ostrzec przed uzywaniem. Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2015 Administrator Posted March 9, 2015 Oraz tego: Odznaki na zywo w bitwie (RTAN) Quote
xxx_Mario_xxx Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 ja przeinstalowalem od nowa... nie zaznaczylem spottera i odznak na zywo i wszystko wrocilo do normy - gdzies te sie gryza z innymi Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2015 Administrator Posted March 9, 2015 Prawdopodobnie tylko RATAN to robi, zobacz tylko bez niego. A mody spotera to roznie dzialaja... jednym tak, innym nie. Quote
xxx_Mario_xxx Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 spotter mi byl przydatny tylko na misje jak jest zablokowac iles tam czy wykryc :) przy nastepnej okazji najwyzej sprawdze ale poki co wszystko smiga bez zastrzezen :) Quote
Recommended Posts