grgw28 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Aslain w poprzednim poscie złączyłem scren oraz log kwadraciki pojawiają sie dalej po istalacji moda jest ok a na drugi dzien znów powracają _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 7, 2015 Administrator Posted March 7, 2015 To jest jakims dziwny problem, niektorzy mi to zglaszaja. Psuje sie font XVMSymbol, ale czemu sam z siebie? Zobacze w nastepnej wersji instalatora wylacze wymuszone instalowanie tego fontu i zobaczymy co bedzie. Quote
grgw28 Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 mam ten plik sciągnięty osobno tylko gdzie się znajduje w jakiej lokalizacji zeby go podmienić Quote
Administrator Aslain Posted March 7, 2015 Administrator Posted March 7, 2015 Zobacz na zalaczona czcionke. XVMSymbol.ttf 1 Quote
grgw28 Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 a w którym miejscu się to instaluje ma to domyślną ścieżke bo przeszukałem system i nigdzie tego nie ma Quote
Administrator Aslain Posted March 7, 2015 Administrator Posted March 7, 2015 Dwa razy kliknij lewym guzikiem myszki na tym pliku, i jak sie otworzy okno, kliknij Instaluj. Prawdopodobnie musisz miec prawa adminia. Quote
Recommended Posts