Kacpersky1 Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Witaj,Aslain! Znalazłem bug z czołgiem WZ-131, a mianowicie jego znacznikiem. Znacznik pokazuje błędnie ilość hp oraz pokazuje, że zostało mu 10% hp chociaż jest na fullu. Mam nadzieje, że problem da się naprawić :) Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2015 Administrator Posted March 9, 2015 Pewnie konflikt z innym modem, ostatnio takie numery robil mod RATAN, niedawno wprowadzony do paczki. Zalacz logi - informacja jest w przyklejonym temacie w tym dziale. Quote
Kacpersky1 Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 Czy chodziło o to ? (jestem nowy więc nie za bardzo ogarniam) python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2015 Administrator Posted March 9, 2015 Sciagnij najnowszy modpack, jesli problem nadal wystepuje usun mody od Spotera: (uwaga: może powodować zawieszki hangaru na niektórych komputerach!) Vehicle Exp Extended v1.08 by Spoter (uwaga: może powodować zawieszki hangaru na niektórych komputerach!) Quests Extended v1.07 by Spoter (uwaga: może powodować zawieszki hangaru na niektórych komputerach!) Ignoruj ukończone serie Szczegółowe informacje o pojazdach by Spoter (uwaga: może powodować zawieszki hangaru na niektórych komputerach!) itd, jest ich kilka. Moze pomoze. Quote
Recommended Posts