Kacpersky1 Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Witaj, Aslain! W modpacku mam zaznaczoną modyfikacje- kolorowe komunikaty by YasenKrasen. Niestety nie działa ona w grze. Mam nadzieję że zdołasz to naprawic, ponieważ jest to bardzo fajna modyfikacja i szkoda jej nie mieć :) Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2015 Administrator Posted March 9, 2015 Zalacz logi to sprobuje odtworzyc u siebie. http://aslain.com/index.php?/topic/8-jak-zg%C5%82osi%C4%87-problem/ Quote
xxx_Mario_xxx Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Witaj, Aslain! W modpacku mam zaznaczoną modyfikacje- kolorowe komunikaty by YasenKrasen. Niestety nie działa ona w grze. Mam nadzieję że zdołasz to naprawic, ponieważ jest to bardzo fajna modyfikacja i szkoda jej nie mieć :) u mnie wszystko ok z tym dodatkiem Quote
Kacpersky1 Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 Czy chodziło o to ? (jestem nowy więc nie za bardzo ogarniam) _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Quote
Adamx_ Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Witam. W moim wypadku kolorowe komunikaty również nie chcą się winstalować w grę. Gra mocno klatkowała aż do usunięcia wszystkich modyfikacji od SPOTER. Bez nich faktycznie jest płynniej. Nie wiem jak może się to mieć do celowników, ale angielski HARPOON dla SPG również klatkuje niemiłośiernie. Ale tylko w SPG. Normalny działa bez zarzutów. Quote
Administrator Aslain Posted March 10, 2015 Administrator Posted March 10, 2015 Ja nie wiem jak to ten Spoter robi, ze pomysly na mody ma genialne, ale realizacja kuleje bo sie sypie tak duzej ilosci ludzi, jednoczesnie dzialajac dobrze tez calkiem sporej ilosci ludzi... Quote
Recommended Posts