golden10011 Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Witam. Od pewnego czasu 2 - 3 aktualizacje wstecz mam problem z zainstalowaniem modów. Po pobraniu paczki modów i próbie otworzenia wszystko przebiega bez problemu. Po pobraniu pliku i próbie otworzenia jak zawsze otwiera się okno zabezpieczające od Windows "Windows ochronił Twój komputer" Wciskam przycisk "więcej informacji" i jak zawsze wcześniej wyskakuje informacja "uruchom mimo to" i można było pobrać i zainstalować mody. Niestety od kilku aktualizacji pojawia mi się komunikat " Nie można uruchomić pliku z folderu tymczasowego. Instalacja przerwana. Błąd 5. Odmowa dostępu" Przeinstalowałem grę. Usunąłem wszystko. Wgrałem wszystko od nowa i nadal mam ten sam problem. Quote
Administrator Aslain Posted October 23, 2020 Administrator Posted October 23, 2020 Wyglada ze jakis antywir Ci tam miesza w instalacji, musisz sobie z nim jakos poradzic. Instalujesz wszystko jako admin? Quote
golden10011 Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 Tak. No nic, będę próbował dalej. Po którejś wersji moda udaje mi się jakoś go pobrać. Nie wiem od czego to jest uzależnione. Quote
Administrator Aslain Posted October 24, 2020 Administrator Posted October 24, 2020 Po prostu losowość falszywie-dodatnich wyników antywirusa, lepiej zmien na jakiś lepszy.... Wystarczy ten windowsowy. Quote
Recommended Posts