makar Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Witam Korzystam z celownika Jimbo i podaje on odległość do celu w metrach (na prawo, nieco powyżej środka). W przypadku strzelania artą przydał by się zamiennie czas lotu pocisku i coś takiego widziałem u Turoka. Zajrzałem na forum ale 240 stron postów.... Może ktoś mnie poinstruować co i gdzie mam zmienić, żeby zamiast metrów mieć sekundy? A może :-) Aslain byś mógł uwzględnić tę prośbę w swej rewelacyjnej paczce? Dziękuję za doskonały i _zawsze_aktualny_ zestaw modów. Quote
Luisek Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Dawno, dawno temu Jimbo miał czas lotu pocisku ale tylko w wersji full dla arty, ja gram na lite i też mi tego brakuje :D Quote
Administrator Aslain Posted March 10, 2015 Administrator Posted March 10, 2015 Dawno, dawno temu Jimbo miał czas lotu pocisku ale tylko w wersji full dla arty, ja gram na lite i też mi tego brakuje :D J1mbo to usunal, z jakiegos tam powodu i juz nie ma. Trzeba uzywac innych celownikow arty w trybie J1mbo. Quote
Recommended Posts